Házirend

1. Érkezés, Részvétel feltételei

a. A rendezvényen csak az előzetes jelentkezés és megbeszélés alapján jóváhagyott vendégek vehetnek részt.

b. Védettségi kártya felmutatása érkezéskor kötelező. Ezen felül fontos kritérium, hogy csak egészséges vendégek léphetnek be a helyszínre (lázas, vagy egyéb egyértelműen betegségre utaló állapot kizáró ok)

c. Kép és hanganyag rögzítésére alkalmas eszköz (telefon kivételével) nem hozható a helyszínre. A mobiltelefonok kameráját érkezéskor le fogjuk ragasztani, illetve megkérünk mindenkit, hogy némítsa le vagy kapcsolja ki a készüléket és a táskájában helyezze el.

d. Az eseményen nem vehet részt alkoholos vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személy

e. Az összejövetelre érkezés sávos formában valósul meg, kapunyitás 19:00, kapuzárás 19:50

f. Megnyitó 20:00


2. A rendezvény ideje alatt

a. A “NEM” tényleg nemet jelent, kivéve a játékok során, ahol a biztonsági szavak haszhnálata kötelező

b. Engedély nélkül tilos bárkihez hozzáérni

c. Nincs “kink-shaming”, azaz senkire sem teszünk degradáló megjegyzéseket, amiatt, hogy az adott személy épp mit kedvel a BDSM-ben (kivételt képez ez alól, ha valakinek pont az a kinkje, hogy a preferenciái miatt alázzák, de ezt az este folyamán csak a dominák tehetik meg, az előzetes egyeztetések alapján)

d. Az este folyamán az alábbi biztonsági szavak és jelentések lesznek érvényben (ha valaki ettől eltérő kódrendszert szeretne használni, az adott játék előtt tudja jelezni a domináns félnek):

i. zöld: minden rendben van

ii. sárga: apró módosítással vagy egyeztetéssel a játék folytatható, de valami nem komfortos valamelyik félnek

iii. piros: a játék azonnali megszakításához használandó

e. Kérünk mindenkit, hogy az előzetesen megbeszélt szerepeknek megfelelően viselkedjen a megszólítások és a kommunikáció stílusa is ehhez alkalmazkodjon az este folyamán. Ha ezzel kapcsolatban komfortzónán kívül kerül valaki, azt az előzőekben részletezett biztonsági szavakkal tudja jelezni.

f. Már folyamatban lévő játékhoz csak abban az esetben lehet csatlakozni, ha előzetes megbeszélés alapján ez minden résztvevőnek rendben lenne. Ebben az esetben a játék közben a domináns fél jelezheti, ha valakit szeretne behívni a jelenetbe.

g. Tilos minden játék, ami piszokkal történne. Vizelettel, tűkkel, vérrel csak az erre kijelölt teremben találkozhatnak a résztvevők, tehát akinek nem lenne kellemes ilyen játékot látni, az könnyen el tudja kerülni.

h. Az összejövetel ideje alatt rendelkezésre fog állni egy csendes szoba - ide elvonulhat az, aki esetleg látvány, érzetek, vagy bármi más miatt telítődött, és egy kis nyugalomra vágyik. Ebben a szobában tilos a játék, illetve a rendezvény ideje alatti szerepet is leveheti bárki. A kölcsönös tisztelet, őszinte kommunikációt elvárjuk mindenkitől aki ezen a területen tartózkodik.

i. Sokfélék vagyunk: mindannyian szeretjük a BDSM-et, de más céllal, különböző motivációval, eltérő fizikai, mentális és lelki adottságokkal érkezünk az alkalomra. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy nemi, vallási, etnikai vagy egyéb hovatartozás alapján véletlenül se diszkrimináljon senkit.

j. Reméljük, hogy a fenti szabályokat nem szegi meg senki, ha esetleg erre mégis sor kerülne, akkor egy figyelmeztetést kap, második alkalommal pedig felszólítjuk, hogy haladéktalanul hagyja el a helyszínt.


3. Távozás

a. A rendezvény 02:00-kor ér véget. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a tervezett zárórát, így komolyabb játékba 01:00 után már ne kezdjen bele.