New Private Party

Artemis istennőt megtestesítő Lady Lisbeth valódi vadász, s jajj azoknak, akik a karmai közé keverednek. Ritkán ússzák meg áldozatai harapásnyomok nélkül. Tedd próbára őt, ha egy nemes küzdelemre vágysz!

Hekaté alakjában Saáry Lilla a varázslás és éjszaka istennője, ki maga is a lélek legsötétebb bugyraiba hajózik munkája révén. Harsány nevetését, ha meghallod, vigyázz magadra földi halandó, mert kínok közt lelheted magad!

Niké istennőt megtestesítő Donna Stiletto a győzelem és perfekcionizmus alázatos híve. A szigorú keretek, az emberfeletti erőt, koncentrációt várja el szolgálóitól. Minden hibát és tökéletlenséget megtorol. A hozzá imádkozóknak túl kell lépniük saját korlátaikon, hogy akaratukat az istennő kezébe adják!

Perszephoné istennő alakjában AddViolence az arra méltó szolgálóit elkalauzolja a napfényből az alvilág sötétjébe. Aki elég bátor szolgálni őt elég merésznek kell lennie, hogy a Sztüx folyón átkelve a borzalmak birodalmában kiállja a próbákat, melyet az istennő mér rá!

Héra megtestesítője pedig nem más, mint Szőke Zsanett, aki istenanyaként óvja, s védi leányait. Szavaira érdemes figyelni az éjszaka folyamán!

Részletek:
Az éjszaka folyamán lehetőség lesz a négy hölggyel egyéni játékokra, valamint lesznek közös játékok meghatározott időben. A rendezvényen ceremóniamester, s egyben Dungeon Mistress szerepében Szőke Zsanett fog tündökölni.
Várjuk a jelentkezőket, akik örömmel vennék, ha a négy hölgy próbák elé állítaná, játszana velük. Továbbá két szolgálót várunk szeretettel, akik az éjszaka során kiszolgálják a hölgyeket, segítenek berendezni, finomhangolni a helyszínt, valamint gondoskodnak a rendezvény folyamán a rendezettségről, kiszolgálásról. Bárki jelentkezhet, aki szub, szolga, mazochista, bottom gendertől és szexuális irányultségtól függetlenül 18 év fölött.

Lemondás feltételei:
A járványhelyzetre való tekintettel október 1-ig fenntartjuk a jogot az esemény lemondására, illetve abban az esetben, ha túl kevés jelentkezés érkezne be hozzánk.
A jelentkezők is október 1-ig következmények nélkül lemondhatják részvételüket. Ha ezt a kijelölt időt haladja meg a lemondás vagy nem jelenik meg a jelentkező, ebben az esetben nem vehet részt a továbbiakban általunk rendezett eseményre!

Jelentkezés Házirend