Szabályzat

A Blue Velvet BDSM-Fetish Trainingen arra törekszünk, hogy a bizalom és a biztonság légkörét alakítsuk ki. Sokan vagyunk és sokfélék – közelíts a többi résztvevőhöz nyíltan és elfogadással akkor is, ha nekik más dolgok tetszenek, mint neked!

Ahogy külföldön mondják:
„Your kink is not my kink and that’s okay.” – vagyis „A te vágyad nem az én vágyam, és ez teljesen rendben van.”

Ne érints meg senkit, aki ebbe nem egyezett bele! Ha demonstráció vagy valamilyen másféle játék zajlik, azt ne zavard meg!

Ne készíts semmilyen kép- vagy hangfelvételt a képzés során, kivéve, ha mindenki, aki szerepel a felvételen, engedélyt adott erre! Papírra természetesen szabad és ajánlott jegyzetelni, illetve a vizsgára való készüléshez megadjuk majd nektek a diasorokat, amelyekből tudtok készülni.

Mi biztosítjuk számodra az anonimitást, vigyázz te is a képzésben résztvevők személyes adataira! Ha valaki megosztja veled a valódi nevét vagy más személyes információt, azt csak akkor van jogod továbbadni, ha ebbe az illető is egyértelműen beleegyezett!

A képzésen csak józan, tiszta állapotban vehetsz részt!

Ha fertőző beteg vagy, arra kérünk, ne gyere a képzésre!

Ha valamelyik alkalomra nem tudtál eljönni, az oktatókkal egyeztetve lehetőséged van pótlásra. Ennek plusz költsége fejenként 5000 forint 90 percenként.
A képzésen a helyedet az előleg befizetésével biztosítod; a maradék összeget az első képzési napon kell befizetned.

A szabályok megsértése a képzésből való kizárást vonhatja maga után.