Donna Stiletto

Mindig is érdekelt minden, ami furcsa és különös. Így kezdtem el asztali és élő szerepjátékozni (roleplaying game), majd később cosplayezni. Élvezettel bújtam más személyiségek bőrébe egy elfogadó környezetben, ahol kiélhettem sötét vágyaim a játék nyújtotta keretekben. Itt jön képbe a BDSM és fetisizmus. A ruháimmal már-már erotikus kapcsolatom van, lenyűgöznek a szabások, anyagstruktúra, esés… vagy ahogy rám simul… vagy más testéhez. Szorosan. Nekem általában nem is a test a lényeg, hanem az, hogy hogyan jelenik meg fizikai valójában. Nem tud felizgatni a meztelenség, annál jobban érdekel, hogy mit lehet belőle kihozni. Élvezettel öltöztetek fel bárkit az adottságainak megfelelően, kihozni a tökéletességet az alkatából, akár szobrász a márványból. Én hiszem, hogy mindenkinek van egy gyönyörű oldala, és én szeretek ebben a szépségben gyönyörködni.
Hogy hogyan kapcsolódik ez a BDSM világához? Egy-egy ruhában, viseletben az sem zavar, ha a másiknak szúr, szorít, már-már mozgásképtelen, netán fájdalmas számára az extrém tűsarkúba belepréselnie magát. Élvezem ezt a küzdelmet és szenvedést, ahogy a tökéletességért harcolnak. Sokáig azt gondoltam, hogy mazochista vagyok, bár kár lenne tagadnom a hegtetoválás óta ezt a tényt, de néhány éve rájöttem, hogy bizony inkább szadista vagyok, csak elnyomtam magamban. Talán ezzel próbálom ellensúlyozni sötét gondolataim. Így fordultam a BDSM világa felé, addig csak kerülgettem, nem mertem belevágni. A szerepjátékban azonban kár is álarcot húznom, ott előjött a valódi oldalam, amit egyáltalán nem bánok. Erről szívesen beszélgetek másokkal, átadom tapasztalataimat, hogy a ruha, az öltözködés mennyi rejtett blokkot oldhat fel, mekkora erőt képes adni, magabiztosságot akár a hétköznapokhoz is, ami elengedhetetlen ebben a világban. A stílus pedig, mint kommunikációs eszköz sem elhanyagolható, nem mindegy, hogy valaki őszintén beszéli ezt a nyelvet, vagy csupán dadog!
Dolgoztam a divatipartban, többször felkértek modellnek, érdekel a cosplayezés, és jelenleg fétisruhákat varrok, tervezek.
Csatlakozz hozzám, hogy megismerd a stílus kialakítását, a BDSM öltözékeinek nyelvezetét, a fétisruhák tárházát!

Oktatók